Gezondheidscheck voor executives

Leefstijlgerichte keuringen

Gezondheidscheck voor executives
null

Gezondheidscheck voor executives

Als executive kun je terecht bij Executive Health Management (EHM) voor een gezondheidscheck die bestaat uit een preventief medisch onderzoek (PMO) en uitgebreid advies op maat over een gezonde en fitte levensstijl. Ons zorg- en onderzoeksaanbod is afgestemd op de werkdruk die gepaard gaat met jouw topfunctie. Ook eventuele risicofactoren als gevolg van leeftijd of geslacht worden hierin meegewogen. Vanzelfsprekend staat waarborging van je privacy hierbij voorop.

We begrijpen als geen ander dat jouw tijd kostbaar is. Je krijgt tijdens onze gezondheidscheck daarom binnen enkele uren een compleet beeld van je gezondheid. Het startpunt hiervan is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Hierbij hanteren we een integrale aanpak: we onderzoeken fysieke, mentale en sociale aspecten van je gezondheid. Ook krijg je advies op maat om zo fit mogelijk te kunnen blijven presteren, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk programma. Indien nodig, word je doorverwezen naar de beste specialisten.

Naast het reguliere PMO verzorgen we ook gezondheidschecks die speciaal gericht zijn op de vrouw of op de man.  Meer informatie over de verschillende onderzoeken vind je bij Executive Health Management.

Wat houdt het in?

Onderstaand vind je een overzicht van alle onderzoeken die worden uitgevoerd tijdens een gezondheidscheck voor executives. Op basis van geslacht kunnen onderzoeken veranderd of toegevoegd worden.

 • Biometrie | lichaamssamenstelling (lengte, gewicht, vet- en spierratio, bloeddruk, pols)
 • Urineonderzoek
 • Faecesonderzoek (dit voer je thuis uit)
 • Uitgebreid bloedonderzoek
 • Onderzoek gezichtsvermogen
 • Oogboldrukmeting
 • Audiogram (gehoortest)
 • Longfunctietest
 • Rust-ECG
 • Inspannings-ECG
 • Echografie hart
 • Echo hals, organen boven- en onderbuik
 • Lichamelijk onderzoek door medisch specialist
 • Eindbespreking met medisch specialist

Na het onderzoek worden de resultaten met je doorgenomen. Je krijgt dan ook persoonlijk advies over gezond werken, leven en reizen. Van een beperkt aantal onderzoeken ontvang je de uitslagen later, omdat deze onderzoeken een langere verwerkingstijd vereisen. Alle uitslagen, bevindingen en adviezen worden samengevat in je persoonlijke rapport. De resultaten van je onderzoeken ontvang je via een beveiligde e-mail, zodat je privacy gewaarborgd is.

Vervolgafspraken

Afhankelijk van je persoonlijke uitslagen en doelen plant EHM eventuele vervolgafspraken voor je. Ook als je na het onderzoek nog vragen hebt, kun je altijd bij de specialisten terecht.

Discretie

EHM garandeert absolute discretie. Je hebt de beschikking over een privékamer met catering en faciliteiten om nog even te kunnen werken. De medisch specialisten komen naar jou toe en indien nodig nemen ze je mee naar een onderzoeksruimte. Bij het preventief medisch onderzoek worden alle testen achtereenvolgens gedaan, waardoor er nauwelijks wachttijd is tussen de onderzoeken. EHM gaat zeer zorgvuldig om met jouw privacy. We voldoen vanzelfsprekend aan alle wet- en regelgeving voor de omgang met persoonsgegevens.

Persoonlijke gegevensbescherming

Jouw persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij Executive Health Management. EHM beschikt over de certificeringen NEN 7510 en ISO 27001. Het ISO 27001 certificaat geeft aan dat er aan internationale eisen wordt voldaan op het gebied van informatiebeveiliging. De NEN 7510 is een aanvulling op dit certificaat, specifiek gericht op de zorgsector.

Waar vindt de keuring plaats?

De gezondheidscheck voor executives vindt plaats op onze locatie in Hoofddorp.

Ik ben geen executive maar wil wel graag een gezondheidscheck. Kan ik bij jullie terecht?

Ja, ook als particulier kun je een gezondheidscheck bij EHM laten uitvoeren. Neem voor de mogelijkheden contact op via (023) 55 41 540 of [email protected].

Meer informatie over EHM

Meer informatie over Executive Health Management vind je hier.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (023) 55 41 540 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen