Bedrijfsarts of arts bij KLM Health Services (parttime/fulltime)

Een wereld gaat voor je open als (bedrijfs)arts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van artsen met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen o.a. KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Over KLM Health Services

KLM Health Services helpt met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie. KLM Health Services. Fit to explore your world.

Jouw functie

Onze (bedrijfs)artsen, assistenten en coaches van Health Management Services helpen organisaties en hun medewerkers om fit te worden en blijven. Alles draait om gezond werkgeverschap én werknemerschap. Van verzuimbegeleiding, re-integratie, keuringen en health checks tot lifestyle adviezen en praktische (online) begeleiding. KLM is de grootste klant die gebruik maakt van al onze dienstverlening.

  • Je bent arts én adviseur voor leidinggevenden en medewerkers. Je beoordeelt en begeleidt de medische mogelijkheden van medewerkers om hun inzetbaarheid te behouden en vergroten en bent in gesprek over het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van medewerkers in relatie tot hun werk. Denk aan vliegmedisch, leefstijl, veiligheid en vitaliteit.
  • Je werkt in teamverband met veel aandacht en ruimte voor intercollegiale toetsing.
  • Jouw persoonlijke expertise kun je blijven ontwikkelen en delen in onze multidisciplinaire werk- en projectgroepen en verschillende netwerken.

Fit for the job

  • Je bent geregistreerd bedrijfsarts of arts met al enige kennis van of interesse in arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en gezondheidsbevordering. Het spreekt je aan om in een opleidingssetting te werken en mee te bouwen aan onze organisatie.
  • Je neemt initiatief om vernieuwende soorten preventieve gezondheidszorg vorm te geven en onze dienstverlening verder te ontwikkelen.
  • Je verdiept je oprecht in de wereld van je klanten en begeleidt als professional de dialoog tussen leidinggevende en medewerker. Dat doe je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.
  • Je bent een teamplayer en communicator die klantgericht, omgevingsbewust, analytisch en met de nodige overtuigingskracht te werk gaat. Omdat je weet dat je zo het verschil kan maken.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Je werkt bij ons aan de gezondheid van je klanten en je eigen gezondheid. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat voel en zie je terug in onze aantrekkelijke werkomgeving en arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we o.a. een vitaliteitsbudget, krijg je een Fitbit en is er een gunstige regeling voor KLM-tickets.

Je krijgt alle ruimte om de wereld aan mogelijkheden binnen en buiten onze organisatie te verkennen en je grenzen te verleggen. Ben je nog minder ervaren dan word je begeleid door een ervaren arts. Er is aandacht voor de ontwikkeling als team én je eigen ontwikkeling door opleiding, intervisie en coaching.

Kom je onze wereld ontdekken?

Wij kijken uit naar je reactie en vertellen je graag meer over het werken als (bedrijfs)arts bij KLM Health Services. Wil je graag even (online) sparren met een bedrijfsarts of een keer meelopen? Neem dan gerust contact op via recruitment.health@klm.com of bel naar KLM Health Services, Marjolein Odekerken, telefoon 020 648 16 69.

Wil je meteen solliciteren dan kun je je reactie mailen naar recruitment.health@klm.com, t.a.v. Marjolein Odekerken.