Zorgeloos reizen? Kies voor ‘Dokter mee op reis’

Vaccinaties, malariatabletten, insectenwerende kleding. Wie op reis gaat, treft maatregelen om in goede gezondheid te kunnen genieten van zijn verblijf in het buitenland. Toch kan je onverhoopt ziek worden. Voedselvergiftiging, oorpijn, lelijk uitglijden of een allergische reactie; het kan zomaar gebeuren. In zulke gevallen is het fijn als gedegen medisch advies voorhanden is. Onze unieke service ‘Dokter mee op reis’ is er ook voor de zakelijke reiziger.

De gezondheidszorg is niet in elk land hetzelfde. Misschien versta je de lokale arts niet of kun je je niet voldoende verstaanbaar maken. Zijn de geneesmiddelen die zijn voorgeschreven wel verantwoord voor jou?  KLM Health Services biedt uitkomst.

Neem de dokter mee op reis

Met het ‘Dokter mee op reis’-service abonnement van KLM Health Services kun je 24/7 bellen, mailen, sms’en of Whatsappen met een deskundige van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. De artsen zijn gespecialiseerd in reizen en gezondheid en geven direct advies. Gedegen, helder en in jouw eigen taal. Ongeacht op welke manier je reist, of met welke luchtvaartmaatschappij. En als het nodig is, word je doorverwezen naar een dokter uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk of een lokale gezondheidsinstelling. Zo is hoogwaardige medische ondersteuning altijd nabij!

De voordelen op een rij

  • 24 uur per dag medisch advies in jouw eigen taal.
  • Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel gedegen advies.
  • Hulp van ervaren en gespecialiseerde artsen.
  • Doorverwijzing naar artsen uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk.
  • Bij afsluiten van het abonnement kun je per direct gebruik maken van de ‘Dokter mee op reis’.

Voor € 14,15 per maand kun je tijdens jouw verblijf in het buitenland onbeperkt een beroep doen op de artsen van KLM Health Services. Of profiteer van ons kennismakingsaanbod en sluit een jaarabonnement af voor slechts: € 69,60. Of je nu veel of weinig reist, ‘Dokter mee op reis’ is er voor iedereen. Als je minder reist en toch gebruik wilt maken van deze service, dan kun je al vrijblijvend een abonnement voor slechts een maand afsluiten. De abonnementen zijn ook verkrijgbaar als gezinsabonnement, zodat je gezin tijdens het verblijf in het buitenland altijd de hulp kan inschakelen van een deskundige van KLM Health Services. Het ‘Dokter mee op reis’-serviceabonnement; jouw ideale reisgenoot! Dokter mee op Reis