Op afspraak

Ga je binnenkort op reis? Privé of voor werk? Kom dan eerst naar de Travel Clinic van KLM Health Services.

Wanneer vaccineren

Sommige vaccinaties geven alleen een effectieve bescherming als je ze een bepaalde periode vóór je reis krijgt. Dit hangt af van het soort vaccinatie, je leeftijd, welke vaccinaties je al gehad hebt, welke reis je gaat maken en hoe lang je wegblijft. Wij raden je aan om ongeveer vier tot zes weken voor vertrek de benodigde vaccinaties te halen.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak

Afspraak wijzigen

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, mail dan z.s.m. naar: travelclinic@klm.com. Vergeet niet je referentienummer te vermelden. Als je ten minste 24 uur voor de afspraak contact met ons opneemt om je afspraak te annuleren of te verplaatsen, brengen wij geen kosten in rekening.

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens je afspraak adviseren wij je over de specifieke risico’s en gezondheidstips die het reizen naar uw reisbestemming met zich mee brengt. Wat er voor jou specifieke geldt, is onder andere afhankelijk van de duur van je verblijf op een bepaalde bestemming, het type activiteiten dat je van plan bent te verrichten en je eigen fysieke gesteldheid.

Heb je specifieke vragen? Stel ze gerust tijdens je afspraak.

Reis je met kleine kinderen of ben je zwanger? Wij geven je graag advies over vaccinaties, preventieve maatregelen en reisartikelen.

Vanuit het buitenland?

Je zit in het buitenland en wilt een afspraak maken? Ook dat kan. Wij verzoeken je vriendelijk een e-mail te sturen naar: travelclinic@klm.com. Eén van onze medewerkers adviseert je graag wanneer je in een van onze Travel Clinics terecht kunt.

Last-minute?

Wij adviseren je online een afspraak te maken bij een van onze Travel Clinics.  Ook last minute.  Zo voorkom je onnodige wachttijd.

Identificatie verplicht

Vanuit overheidswege zijn wij verplicht je BSN nummer te registreren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument) mee.

Betalen

Je kunt bij ons alleen betalen met pin of creditcard.