Rob Koelewijn Vitality Manager van het Jaar 2018

september 26, 2018

Rob Koelewijn is uitgeroepen tot Vitality Manager van het Jaar 2018. Rob was genomineerd voor deze prijs door de verschillende initiatieven die hij binnen KLM ontplooide om de vitaliteit van de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Tijdens het Vitality Expert Event op 25 september werd, na een inspirerende dag en een mooie presentatie van Rob, de winnaar bekend gemaakt.

Rob zelf ziet de prijs als een blijk van waardering en een bevestiging dat KLM op de goede weg is om de gezondheid van medewerkers te verbeteren. Brinio, directeur van KLM Health Services is trots en blij met dit mooie nieuws en feliciteert Rob graag, namens alle collega’s, van harte.

De Vitality Manager van het Jaar is een vakprijs die sinds 2011 wordt uitgereikt. De winnaar wordt volgens Gezond in Bedrijf gezien als iemand die op een bevlogen manier en met impact een wezenlijke bijdrage levert aan de vitaliteit van zijn of haar organisatie in lijn met de organisatiedoelstellingen. Deze persoon weet de organisatie en medewerkers mee te krijgen op de ingeslagen weg en zorgt ervoor dat de organisatie continu verbetert en leert van ervaringen.

Vitality Manager van het Jaar 2018