Geef gezondheidsbeleid vleugels!

maart 12, 2019

 

Rob Koelewijn, Vitality Manager van het jaar 2018, sprak vanmiddag tijdens de vierde module van de opleiding Vitality Manager.

”Vanmiddag een deel van de opleiding voor vitaliteitsmanager mogen verzorgen voor Gezond in bedrijf. Over integreren in de businessplanning, over experimenteren, ons nieuwe health portal en over fikkie stoken. Ik heb er veel energie van gekregen.” – Rob Koelewijn

 

 

 

Wat houdt de opleiding in?
De Vitality Manager is een vormgever, verbinder en aanjager die de weg wijst naar vitale medewerkers en niet te vergeten naar een vitale organisatie.

In de opleiding Vitality Manager van Gezond in Bedrijf leer je de essentie van een op duurzame inzetbaarheid gericht vitaliteitsbeleid. Je leert om voor organisaties een omgeving en context te creëren waarin werknemers gezond en energiek blijven, betrokken zijn, zich kunnen ontwikkelen en toegevoegde waarde leveren en ervaren. Zowel medewerker als organisatie profiteren van deze win-win situatie.

Maar, hoe creëer je zo’n vitale organisatie met duurzaam inzetbare mensen? Wat werkt en wat niet? Welke beproefde theorieën en modellen helpen hierbij? En vooral: hoe werkt het in de praktijk? 

Fikkie stoken
Rob heeft het vanmiddag gehad over hoe je ervoor zorgt dat die mooie plannen gaan werken en dat je beleid ook echt resultaat heeft? KLM neemt je mee op haar ontdekkingstocht. Onze inzichten over aanhaken bij de businessplanning, de rol van digitalisering en innovatie en de lol van fikkie stoken.