MijnKHS: uw persoonlijke omgeving

MijnKHS is op dit moment niet bereikbaar. We ervaren technische problemen en doen ons best deze zo spoedig mogelijk op te lossen.
 
Altijd en overal inzicht in uw persoonlijke gezondheidssituatie. In MijnKHS kunt u eenvoudig en veilig uw medisch dossier inzien en afspraken plannen. Via de computer, laptop of mobiele telefoon. Op dit moment is MijnKHS alleen beschikbaar voor klanten die voor een keuring komen. Binnenkort komt MijnKHS beschikbaar voor al onze klanten. LET OP: u kunt pas gebruikmaken van MijnKHS als u klant bent van KLM Health Services en een account heeft aangevraagd. Lees op deze pagina over het aanvragen van uw MijnKHS account.
Inloggen op MijnKHS

Nog geen account? Vraag uw account aan voor MijnKHS.

Vragen over MijnKHS?

Bekijk of uw vraag bij de veelgestelde vragen staat. Of neem contact op: 020 649 30 72 moc.health@klm.com

Informatie over aanvragen MijnKHS account

Om gebruik te maken van uw persoonlijke klantomgeving MijnKHS heeft u eerst een account nodig. Hoe gaat dit in zijn werk:

 1. Vraag een account aan.
 2. Uw gegevens worden door ons gecontroleerd.
 3. Nadat uw gegevens gecontroleerd en verwerkt zijn, krijgt u binnen 3 dagen een e-mail met een gebruikersnaam en eenmalig een SMS met een tijdelijk wachtwoord.
 4. Met het tijdelijke wachtwoord kunt u de eerste keer inloggen.
 5. Na de eerste keer inloggen kunt u een persoonlijke wachtwoord instellen.

Veelgestelde vragen

In MijnKHS kunt u veilig en eenvoudig afspraken maken en uw uitslagen bekijken in uw medisch dossier. Dus geen brieven en papieren dossiers meer, maar alles handig en online op één plek. En u ontvangt een e-mail zodra een uitslag beschikbaar is in uw medisch dossier.

MijnKHS is er voor iedereen die bij ons voor een keuring komt. Binnenkort maken wij MijnKHS beschikbaar voor al onze dienstverlening.

Het tijdelijke wachtwoord blijft geldig tot u de eerste keer inlogt. Na de eerste keer inloggen op MijnKHS kunt u uw eigen persoonlijke wachtwoord aanmaken.

Het kan voorkomen dat u uw tijdelijk wachtwoord kwijtraakt of per ongelijk hebt verwijderd. Geen probleem! Met de wachtwoord resetfunctie Ik ben mijn wachtwoord vergeten, te vinden bij het inlogscherm, kunt u een nieuw wachtwoord opvragen. Hiervoor heeft u uw gebruikersnaam nodig die per e-mail naar u is verzonden. Inlogscherm MijnKHS_wachtwoord

Het kan gebeuren dat u uw gebruikersnaam bent vergeten. Niet erg! Bij het inlogscherm kunt u via Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten uw gebruikersnaam opvragen. Inlogscherm MijnKHS_wachtwoord

Om een afspraak te maken in MijnKHS volgt u de volgende stappen:

 1. Log in op MijnKHS.
 2. Ga naar Afspraak maken.
 3. Klik op Dienstverlening toevoegen en selecteer de gewenste keuring.
 4. Klik op Bekijk mogelijkheden.
 5. Kies een groen gekleurde dag.
 6. Selecteer een tijdslot.
 7. Klik in het venster dat opkomt op Ja om de afspraak te bevestigen.

 

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen of te wijzigen. Voor een afspraak bij Keuringen kunt u dit doen per e-mail naar moc.health@klm.com of via 020 649 3072. Als u tenminste 24 uur voor de afspraak contact met ons opneemt om uw afspraak te annuleren of te verplaatsen, hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Als een afspraak is gemaakt, vindt u deze terug onder het menu item Agenda. Hier vindt u al uw afspraken bij KLM Health services. Na het maken van een afspraak sturen wij u een bevestigingsmail met alle details van de afspraak.

U vindt uw vragenlijst in uw medisch dossier in MijnKHS. Ook sturen wij u een e-mail met een persoonlijke url naar uw vragenlijst.

Als u de vragenlijst eenmaal heeft ingevuld en opgeslagen dan leggen wij de antwoorden vast in het systeem. Opent u dezelfde vragenlijst opnieuw dan worden deze antwoorden weer zichtbaar. Dit geldt ook als u de vragenlijst opent via de persoonlijke url die u ontvangt via de e-mail.

Bij uw eerstvolgende afspraak bij KLM Health Services kunt u de wijziging doorgeven.

Mocht u er niet uitkomen met MijnKHS dan kunt u bellen naar 020 649 3072 of e-mailen naar moc.health@klm.com.